apr
2015

Ballonvaarder Bart Liesmons (Rainbow Ballooning)

Na ongeveer 3000 valschermsprongen verwezenlijkte Bart Liesmons zijn jeugddroom en maakte hij van ballonvaren zijn beroep. Zijn professionele crew doet er alles aan om u een onvergetelijke beleving te bezorgen.

Lees meer ...
jan
2015

Bezoekers kerstmarkt winnen ballonvaart

De kerstmarkt langs de Kleine Gete in Zoutleeuw vond voor de tiende keer plaats. Om deze verjaardag te vieren werden er ballonvaarten geloot. De gelukkigen waren Albert Ombelets uit Gingelom, de familie Janssens-Laermans uit Bunsbeek, Pascal Smeesters uit Zoutleeuw, Alina Willems uit Landen, Dorien Cresens uit Tienen, Gwendolyne Verhaert uit Zoutleeuw, Clothilde Roosbeek uit Linter en Odette Huybrechts. Zij gaan binnenkort met Rainbow Ballooning de lucht in.

...
feb
2014

Fotofilmpje ballonvlucht oostenrijk 2014

Geniet van de prachtige natuurbeelden in het fotofilmpje dat Rainbow Ballooning gemaakt heeft tijdens de ballonvlucht in Oostentenrijk Kaiserwinkl

Lees meer ...
jul
2012

Hoogbejaarden gaan van grond met luchtballon

Vier hoogbejaarden uit het woonzorgcentrum Onze-Lieve-Vrouw van Lourdes in Zoutleeuw gingen gisteren van grond met een heteluchtballon.

Lees meer ...
jul
2012

Rustoordbewoners maken tocht met luchtballon

Vier bewoners van het rustoord Huize Onze-Lieve-Vrouw van Lourdes zweefden gisteren hoog boven Zoutleeuw tijdens een tocht met een luchtballon “wat een prachtig zicht heb ik hier op het Vinnemeer” zei de tachtigjarige August Persoons. Hij kroop samen met Isidore Cox (81), simone Jespers (88) en Clementina Covens (94) in de Ballon.

Lees meer ...
sep
2010

Liëfste plekje: ‘Zoutleeuw vanuit de lucht’

Geluiden van gasbranders. De kinderen laten in een klap alles vallen en hollen weg. Een luchtballon zou wel eens héél dichtbij kunnen zijn.

Lees meer ...